Search Discussions
 
more options

Maxis Forum Login
 
Email address
Password
Forgot your Password?

New User?
Don't have a Maxis Forum Account yet?
Sign up now to login.

Hot Topics
   
18/04/2014 Customer Service : contract problem
18/04/2014 Customer Service : Masalah line maxis
18/04/2014 Top-up : Switch from prepaid to postpaid
   

Top Users
   
Norafizah (7603)
Ashley (7018)
Chandru (6992)
Zatul Ifa (5640)
Firdaus Merican (5278)
Elle (5168)
Zairie (5060)
Tharsani (4977)
Emmi (4878)
M.Avis (4815)
   

Maxis Forum Home > Wireless Broadband > Devices Pricing & Availability
 
Topic: Pakej Komunikasi Belia 1 Malaysia
 
Back to Topic List
         
 
  First Prev 1 2Next Last
 
Xkirazgmf
Level 1
Posted: 07 Jan, 2013 :  5:27:18 PM
 
Maxis Helper Or Assistant.. May i know where i i apply this Slip Pakej Komunikasi Belia 1 Malaysia? My Status Approved to use it at any Service Provider.. i see at maxis website to claim at KL. Me at Sarawak how can claim it there. At Kuching Also have Maxis Centre.. can i claim it there? I want reply fast... Thx in advance..
 
Fendy
Maxis Helper
Level 2
Posted: 07 Jan, 2013 :  5:56:31 PM
 
Hi Xkirazgmf,

You may refer here http://www.hotlink.com.my/hotlink/pkb/ for the registration steps.

Thank You
 
Xkirazgmf
Level 1
Posted: 08 Jan, 2013 :  06:28:35 AM
 
quote:
Originally posted by Fendy

Hi Xkirazgmf,

You may refer here http://www.hotlink.com.my/hotlink/pkb/ for the registration steps.

Thank You



Where to purchase?
Maxis Alamanda Putrajaya....... Only there to use or at any Maxis Centre?
 
wkyoong
Maxis Helper
Level 2
Posted: 08 Jan, 2013 :  3:47:44 PM
 
quote:
Originally posted by Xkirazgmf

quote:
Originally posted by Fendy

Hi Xkirazgmf,

You may refer here http://www.hotlink.com.my/hotlink/pkb/ for the registration steps.

Thank You



Where to purchase?
Maxis Alamanda Putrajaya....... Only there to use or at any Maxis Centre?




Hi Xkirazgmf,

Our Maxis Centre in Alamanda Putrajaya is currently our sole operating centre which is equipped to provide the Pakej Komunikasi Belia 1 Malaysia. Kindly refer once again to the following link for details on this:

http://www.hotlink.com.my/hotlink/pkb/

Thank you.
 
Xkirazgmf
Level 1
Posted: 08 Jan, 2013 :  3:49:24 PM
 
Xda nampaknya maxis reply kepada post aku nih.Soalan aku mana nak guna slip tu. Kat KL je ke maxis dpt guna slip tu? Di kuching xdapat guna ke slip tu.. Aku dah ada slip tu.. Bkan nak minta mcm mana nak ambik slip. Sebab dlm reply tu ckap cuma Maxis KL je dapat guna slip Pakej Komunikasi. Abis tu Maxis di Kuching Xdpt guna slip Pakej 1 Malaysia ker... Nak tuntut Samsung Galexy Y ni...
 
Fendy
Maxis Helper
Level 2
Posted: 08 Jan, 2013 :  6:28:13 PM
 
Hi Xkirazgmf,

You may refer to the link provided for the supported centre. Kindly be advised more centres will be updated within this few weeks.

Thank You
 
Xkirazgmf
Level 1
Posted: 09 Jan, 2013 :  11:12:36 AM
 
quote:
Originally posted by Fendy

Hi Xkirazgmf,

You may refer to the link provided for the supported centre. Kindly be advised more centres will be updated within this few weeks.

Thank You



Ok.. thx for info.
 
aini92
Level 0
Posted: 10 Jan, 2013 :  3:46:49 PM
 
saya nak tnya pehal maxis ni ha!!!!! baru2 ni saya cal SKMM mereka bg tahu tak perlu bawak slip pra-pendaftaran tu...n mereka dah anta notis kepada ceo kamu berkaitan hal ini...hanya perlu bwak salinan ic shja.jgan lah buat macam ini ubah2 lah syarat tu...company lain tak ada pun macam ni....dah nak seminggu saya tgu maxis ubah syarat tu..untuk saya tebus rebet ni.
 
wkyoong
Maxis Helper
Level 2
Posted: 10 Jan, 2013 :  4:13:48 PM
 
quote:
Originally posted by Xkirazgmf

quote:
Originally posted by Fendy

Hi Xkirazgmf,

You may refer to the link provided for the supported centre. Kindly be advised more centres will be updated within this few weeks.

Thank You



Ok.. thx for info.



Hi Xkirazgmf,

Many thanks for getting in touch with us. Feel free to drop us a post should you have any other enquiries.

Thank you
 
Rohini
Maxis Helper
Level 2
Posted: 13 Jan, 2013 :  3:59:51 PM
 
quote:
Originally posted by aini92

saya nak tnya pehal maxis ni ha!!!!! baru2 ni saya cal SKMM mereka bg tahu tak perlu bawak slip pra-pendaftaran tu...n mereka dah anta notis kepada ceo kamu berkaitan hal ini...hanya perlu bwak salinan ic shja.jgan lah buat macam ini ubah2 lah syarat tu...company lain tak ada pun macam ni....dah nak seminggu saya tgu maxis ubah syarat tu..untuk saya tebus rebet ni.


Hi aini92,

Kami ingin maklumkan bahawa slip pra-pendaftaran adalah wajib untuk dibawa ke pusat untuk menjadi layak untuk rebat RM200.

Efektif 8 Jan, SKMM telah dipinda peraturan bahawa ia tidak wajib untuk membawa slip pra-pendaftaran untuk menjadi layak untuk rebat RM200 pembelian langsung peranti. Walau bagaimanapun anda mesti menyediakan KP anda untuk tujuan pengesahan.

Terima kasih.

 
leokiatez
Level 0
Posted: 13 Jan, 2013 :  11:39:46 PM
 
Hi Maxis,

I would like to enquiry for pakej komunikasi belia - Postpaid plan device, can I choose other Data plan than the stated in the below Maxis website? http://www.hotlink.com.my/hotlink/pkb/
For example, if I choose Value Plus Internet 50, 24mths contract package than the TalkMore28+200MB, Am I still able to use the RM200 rebate & What is the Terms and Conditions?

Hope to hear from you soon.
Thanks.
 
 
  First Prev 1 2Next Last
 
 
Best viewed with Internet Explorer 7.0, Firefox 1.5 and Flash Player 8 and above.
Copyright © 2013 Maxis Bhd [867573-A]. All rights reserved.